Releu inteligent PNI SmartHome SM433 pentru deschidere porti si usi cu actionare manuala sau prin internet
Controleaza de la distanta usa de la garaj Pur si simplu inlocuiti sau instalati acest releu in paralel cu butonul de control a usii de la garaj. Astfel, releul inteligent preia controlul asupra usii garajului primind un semnal de inchidere sau de deschidere de la o telecomanda programata sau de la o unitate centrala prin aplicatia PNI Casa inteligenta. NOTE: • Releul inteligent PNI SmartHome SM433 este compatibil doar cu sistemul PNI SmartHome SM400 care include telecomanda, unitatea centrala, senzor de miscare si contact magnetic. • Pentru a putea controla de la distanta releul inteligent trebuie sa descarcati aplicatia PNI Casa inteligenta (Android si iOS) Instalare facila Releul inteligent este foarte usor de instalat. Pur si simplu treceti prin clama releului cablurile care vin de la butonul de control al usii garajului. Controleaza de la distanta poarta de acces Releul inteligent PNI SmartHome 433 poate controla nu doar usa de la garaj ci si porti de acces. Astfel, pentru a deschide poarta principala cand ajungeti acasa, nu mai sunteti nevoiti sa coborati din masina; e suficient sa intrati in aplicatie si sa deschideti poarta. Comod, simplu, convenabil.

Priza inteligenta PNI SmartHome SM440
Controleaza de la distanta lumina si electrocasnicele din casa ta Priza inteligenta PNI SmartHome SM440 iti permite sa pornesti si sa opresti de la distanta aparate electrice si electrocasnice mici. Alimentati mai intai priza inteligenta la o sursa de curent, iar dispozitivul electric conectati-l la priza inteligenta. Sarcina maxima suportata: 3000W (electrocasnice mici) si 230W (surse de iluminat). Sarcina minima: 7W. NOTE: • Priza inteligenta PNI SmartHome SM440 este compatibil doar cu sistemul PNI SmartHome SM400. • Pentru a putea controla de la distanta priza inteligenta trebuie sa descarcati aplicatia PNI Casa inteligenta (Android si iOS) Mod de actionare On/Off Modul de actionare On/Off iti permite sa aprinzi lumina sau cafetiera dimineata fara sa te ridici din pat sau sa aprinzi lumina de la distanta inainte de a intra in casa. Intri in aplicatie, identifici dispozitivul si apesi pe On. Simplu si comod. Mod de actionare temporizata Modul de actionare temporizata iti permite sa programezi peste cat timp sa se stinga aparatul electric conectat. Setarea cronometrului se poate face direct de pe priza inteligenta folosind butonul inchSetinch sau din aplicatie.

Senzor de miscare PNI SmartHome SM410 pentru sistem de alarma wireless SM400
Primesti notificari push Primesti instant notificare pe telefonul mobil de fiecare data cand se detecteaza miscare in spatiul protejat. Senzorul de miscare este ideal pentru zonele pe unde intrusii pot patrunde fara sa deschida o usa sau o fereastra. Senzorul poate fi instalat pe tavan sau pe perete si asigura detectie 360 de grade. NOTE: • Detectorul de miscare PNI SmartHome SM410 este compatibil doar cu sistemul PNI SmartHome SM400. • Pentru a putea controla de la distanta detectorul de miscare trebuie sa descarcati aplicatia PNI Casa inteligenta (Android si iOS)

Contact magnetic inteligent PNI SmartHome SM420 pentru monitorizare usi si ferestre prin internet
Primesti notificari push Primesti instant notificare pe telefonul mobil de fiecare data cand se deschide sau se inchide usa sau fereastra. Contactul magnetic are dimensiuni mici si este usor de instalat cu ajutorul benzii dublu adezive incluse. NOTE: • Contactul magnetic PNI SmartHome SM420 este compatibil doar cu sistemul PNI SmartHome SM400. • Pentru a putea controla de la distanta contactul magnetic trebuie sa descarcati aplicatia PNI Casa inteligenta (Android si iOS)

Starter kit PNI SmartHome SM400 cu functie de sistem de alarma si monitorizare acces prin internet
Kit casa inteligenta PNI SmartHome SM400 Ai control complet asupra casei tale de la distanta prin aplicatia PNI Casa inteligenta (Android sau iOS). Unitatea centrala din kit suporta pana la 100 de senzori si relee inteligente. Unitatea centrala care se conecteaza prin cablu la router-ul din casa este inchcreierulinch acestui sistem de alarma si automatizare. Ea coordoneaza activitatea tuturor senzorilor, releelor si receptorilor. Are o sirena integrata de 110dB, poate fi alimentata atat prin baterii (4 x AAA) cat si prin adaptor de alimentare (inclus) si are o tastatura formata din 4 taste numerice prin care puteti arma / dezarma sistemul. Sistemul poate fi armat/dezarmat si de la distanta din aplicatie.